Start je eigen inzamelactie

Draag jij kwetsbare kinderen in Nederland een warm hart toe? En wil je helpen door jouw omgeving in actie te krijgen?

Hieronder vind je voorbeelden van concrete acties die jij zelf kunt starten om te helpen!

Heb je hulp nodig of een vraag over jouw idee voor een actie? Neem even contact op via hallo@stichtingub.nl.

We denken graag met je mee! En we vinden het natuurlijk heel tof om te horen als je iets gaat organiseren.

Iets te vieren? Start je eigen inzamelactie

Iets te vieren?

Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders leuks om te vieren? Een bruiloft, jubileum of gewoon een feestje omdat je een nieuw huis hebt?

In plaats van een cadeautje kun je mensen vragen om een donatie te doen aan stichting ub!

Maak ub! het goede doel van jouw event en start je eigen inzamelactie

Maak ub! het goede doel van jouw event

Vaak zijn organisaties van bestaande events op zoek naar goede doelen aan wie ze de opbrengst van een event kunnen schenken. Zie je zo’n oproep voorbij komen? Aarzel niet en breng Stichting ub! als goed doel onder de aandacht van de organisatie.

Ub! is een concreet en lokaal goed doel waarbij een sponsoring grote impact kan maken!

Meisje maakt schilderij om te verkopen, opbrengst voor ub!

Maak iets moois (of lekkers) en verkoop het!

Ben jij creatief? Schilderen, breien, sieraden maken, hout bewerken…of? Maak iets moois en verkoop dit voor het goede doel!

Je kunt je zelfgemaakte producten verkopen met (een gedeelte van) de opbrengst voor Stichting ub!

Huisstijl icoon hand

Download onze flyer

Met deze flyer kun je jouw actie offline onder de aandacht te brengen. Zoek je ander specifiek materiaal? Neem dan even contact op!

Geld ingezameld?

Fantastisch! Daar zijn we echt heel blij mee. Want door jouw actie kan ub! concreet kwetsbare kinderen helpen.

Via de button hieronder kun je het door jouw ingezamelde bedrag direct overmaken aan ub!

Wil of kun je geen gebruik maken van iDeal?
Dan kun je een donatie overmaken op IBAN: NL 63 BUNQ 2076 5710 51 t.n.v. stichting ub.

Ik wil geld overmaken