Skip links

Doneer als organisatie of bedrijf

Vind jij ook dat ieder kind in Nederland een eerlijke kans verdient?

Dankzij jullie donatie kunnen kwetsbare kinderen hun zelfvertrouwen vergroten, nieuwe dingen leren, hun talenten ontdekken en hun wereldbeeld verruimen.

Samen vergroten we zo concreet de kansen van kwetsbare kinderen in Nederland.

Doneer nu

Hard nodig

Ieder kind verdient de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Helaas is dat niet de realiteit voor een grote groep kinderen in ons land. Steeds meer kinderen en gezinnen komen in de knel.

Samen kunnen wij hen steunen en hun toekomstkansen vergroten. Jouw hulp is hard nodig! Doe je mee?!

Ub! koppelt hulpvragen aan vrijwilligers. We werken daarbij samen met jeugdhulporganisaties, want hun hulpverleners weten als geen ander welke steun keihard nodig is.

Met jouw bijdrage organiseren we activiteiten en werven we vrijwilligers om deze kwetsbare kinderen en jongeren concreet te helpen. Met een klein of een groot gebaar.

Stichting ub! is een ANBI, dat staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt bij aan het algemeen nut in een samenleving. Een ANBI moet 90% van de inzet richten op het algemeen belang, mag niet bedoeld zijn om winst te maken en moet voldoen aan een aantal integriteitseisen. Bij elke organisatie die een ANBI status heeft kun je schenken met belastingvoordeel. Zo weet je zeker dat jouw gift goed besteed wordt!

Wil of kun je geen gebruik maken van iDeal?
Dan kun je een donatie overmaken op IBAN: NL 63 BUNQ 2076 5710 51 t.n.v. stichting ub.

Jongen voor het aquarium

Met €500 laat jij 12 kinderen in armoede onbezorgd genieten

Met elke €500 euro kan ub! 12 kinderen in armoede even hun zorgen laten vergeten. Met een mooi nieuw boek of een bezoekje aan de dierentuin kunnen ze weer even gewoon kind zijn.

Meisje kijkt in camera

Met €1000 help jij haar droom waar te maken

Voor steeds meer jongeren is het door hun thuissituatie onmogelijk om hun toekomstdroom waar te maken.

Met elke €1000 euro kan ub! zo’n jongere op weg helpen. Zodat ook zij de kans hebben om te worden wie ze willen zijn.

Jong meisje op schouders

Met €5000 geef jij 25 kinderen de aandacht die ze verdienen

Met elke €5000 euro kan ub! voor 25 kwetsbare kinderen een maatje vinden. Iemand die een kind de aandacht geeft die hét verschil maakt.

hart met oog zonder achtergrond

Help je mee?!

Steunt jouw bedrijf kwetsbare kinderen in Nederland? Dan sla je 2 vliegen in 1 klap. Je draagt bij aan de toekomstkansen van kinderen in Nederland. Én je laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Ja, ik help en geef

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!
Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.