Skip links

goed doen
voelt goed

Ieder kind een gelijke kans geven is een opdracht voor iedereen.

Met jouw bedrijf kun je concreet verschil maken voor kwetsbare kinderen in Nederland. Dat is hard nodig. Want steeds meer gezinnen en kinderen komen in de knel.

Wil jij ons met jouw bedrijf steunen om samen deze kinderen te helpen!? We gaan graag in gesprek!

Neem contact op

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer bedrijven de kans geven om concreet in actie komen. Dat doen we door vraag en aanbod op een slimme manier bij elkaar te brengen.

Ub! werkt hiervoor samen met hulpverleners en zorgorganisaties. Wij vertalen hulpvragen die zij zelf niet kunnen invullen naar concrete projecten en oproepen.

Zo weet jij dat je met jouw bedrijf verschil maakt waar het echt hard nodig is.

lees meer over ub!
de cijfers

Hard nodig

In Nederland is er een grote groep kinderen en jongeren die minder kansen krijgt dan hun leeftijdsgenoten. Bijvoorbeeld door problemen thuis, stress of geldzorgen.

Door de huidige economische ontwikkelingen raken steeds meer gezinnen en kinderen in de knel. Samen kunnen wij hen steunen. Jouw hulp is hard nodig!

1 op 13
Kinderen groeit op in armoede
1 op 12
Kinderen heeft problemen thuis
460.740
kinderen krijgen jeugdhulp
43.900
kinderen wonen niet thuis

Bron: CBS, NJI

Wat krijg je er voor terug?

Wie ub! steunt, helpt kinderen en jongeren met een achterstand aan een eerlijkere kans om mee te doen in de maatschappij. Hun wereld wordt er beter van. Maar meedoen met ub! brengt jou als bedrijf meer. Win, win!

Wie een sociale, duurzame werkgever heeft, zo toont onderzoek aan, is positiever, loyaler, productiever, blijer en tevredener. Voor de helft van alle millennials is het MVO-beleid mede bepalend is bij de keuze voor een bedrijf.

Consumenten vinden het steeds belangrijker dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Het is belangrijk de buitenwereld te laten zien hoe goed jij als bedrijf bezig bent.

– Jaarlijkse bijeenkomst/(netwerk)borrel
– Interview op maat
– Vermelding op de website
– In de schijnwerpers op onze socials

Contact

We denken graag met je mee!

hallo@stichtingub.nl
Jolanda Slot / 06 52 65 42 55
Partners en vrienden

ub! = samen verschil maken


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.