Skip links
Hailey zoekt een kamer met aandacht

Hailey (18) zoekt een kamer met aandacht

Hailey (18) is met spoed op zoek naar een plek om te wonen in Delft, Den Haag of Westland. Ze wil heel graag een kamer huren bij iemand die haar af en toe een steuntje kan geven.

Heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Open ub! en maak verschil voor Hailey!

Ja, ik wil Hailey helpen

Waarom is jouw hulp nodig?

Thuis wonen tot je op je eigen benen kunt staan is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn er tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar voor wie die stap naar zelfstandigheid erg groot is.

Hailey is één van die jongeren.

Ze heeft op deze jonge leeftijd al heel wat meegemaakt, maar ondanks dat staat ze positief in het leven.

Hailey is druk bezig om zichzelf nog beter te leren kennen en om zoveel mogelijk structuur in haar leven te krijgen.

Het is voor haar juist nu super belangrijk om een plek te hebben waar ze de rust heeft om dat te kunnen doen.

Een plek die als thuis voelt, bij iemand die haar de ruimte geeft om te ontdekken wie ze is en wat ze graag zou willen.

Doorzetter en dol op dieren

Hailey is een sociale en zachtaardige jonge vrouw.

Ze is een enorme doorzetter, een harde werker. Ze heeft op dit moment een baantje in de horeca, dat ze dan ook heel serieus neemt.

Hailey vindt het geen probleem om een klusje te doen in het huis. Bijvoorbeeld de boodschappen doen. En ze houdt enorm veel van dieren. Dus de hond uitlaten doet ze graag! 🙂

Hoe kun jij Hailey helpen?

Allereerst door het verhuren van een kamer in jouw huis natuurlijk :). En daarnaast door Hailey af en toe een steuntje te geven.

Hailey is aan het ontdekken wat ze echt belangrijk vindt in haar leven. En ze kan daarbij af en toe wel een steuntje gebruiken.

Ze zou het fijn vinden als er gewoon iemand is die af en toe vraagt hoe het gaat. Iemand die naar haar omkijkt als ze het leven lastig heeft.

Wat is een kamer met aandacht?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog?

Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen terug kon vallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!

Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.

Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een kwetsbare jongere.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe vaak je thuis bent. Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden. Ook als je zelf een woning huurt, kun je toestemming krijgen om mee te doen, zonder dat je je huurtoeslag kwijt raakt.

hart met oog zonder achtergrond

Meer weten?

Wil je meer lezen over het verhuren van een kamer met aandacht? Of wil je in gesprek over wat jij kunt betekenen voor Hailey? Laat je gegevens achter via de button hieronder!

Ontvang meer info Ja, ik wil Hailey helpen

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.