Skip links
Jayden speelt met zijn moeder. Help met jouw bedrijf zodat hij snel weer thuis kan wonen

Help mee zodat de Rotterdamse Jayden (3) weer thuis kan wonen

Gezocht: €2400,- zodat Jayden (3) weer snel naar huis kan.

Jayden woont tijdelijk in een pleeggezin. Hij mist zijn moeder heel erg. Zij heeft veel meegemaakt en is hard aan zichzelf aan het werken, zodat ze snel weer voor hem kan zorgen.

Daarvoor heeft ze therapie nodig. Maar de wachtlijst is meer dan 40 (!) weken.

Dat betekent dat Jayden nog heel lang van zijn moeder gescheiden moet blijven. Dat is niet alleen heel verdrietig, maar vooral ook echt niet wenselijk voor zijn toekomst.

Daarom komen wij in actie. We willen samen €2400,- ophalen zodat Jayden snel weer bij zijn eigen moeder in Rotterdam kan wonen. Help je mee met een donatie? Of misschien wil jouw bedrijf of organisatie helpen door te sponsoren? Alle hulp is welkom! Zodat Jayden zo snel mogelijk weer thuis kan zijn.

Of neem even contact op

Het verhaal

Jayden is een jongetje van drie jaar en woont op dit moment tijdelijk in een pleeggezin in Rotterdam. Zijn moeder Jacky, zelf ook nog maar 22 jaar, woont ook in Rotterdam maar dan aan de andere kant. In het weekend kunnen ze elkaar even zien, maar ze missen elkaar heel erg.

Als kind heeft Jacky veel meegemaakt, waardoor ze verschillende trauma’s heeft opgelopen. Die trauma’s belemmeren haar in het dagelijkse leven. Zo heeft ze veel last van spanningen en stemmingswisselingen. Te veel last om nu goed voor haar zoontje te kunnen zorgen.

Jayden kijkt er heel erg naar uit als zijn moeder langskomt. Eigenlijk snapt hij niet goed waarom hij niet bij mama kan wonen.

Jacky vindt het heel erg dat ze op dit moment niet zelf voor haar zoontje kan zorgen maar ze gunt hem natuurlijk het beste. Ze wil heel graag zo snel mogelijk aan de slag met het verwerken van haar trauma’s, zodat de tijd dat zij en Jayden niet samen zijn zo kort mogelijk is.

Voor de hechting tussen moeder en kind is het wenselijk dat Jayden en zijn moeder zo snel mogelijk weer samen kunnen zijn.

Waarom hulp nodig

Jacky wil hard met zichzelf aan de slag om snel weer herenigd te worden met Jayden, en daarvoor is het advies van de GGZ hulpverlening dat ze zo snel mogelijk schematherapie gaat volgen.

Hiervoor is Jacky aangemeld, maar de wachtlijst voor deze zorg is meer dan 40 (!) weken bij de zorgaanbieder. Dat betekent dat Jayden nog heel lang van zijn moeder gescheiden moet blijven. Dat is natuurlijk niet alleen een heel verdrietig uitzicht voor hen allebei, maar dit is ook echt niet wenselijk met het oog op zijn toekomst en de hechting.

Hoe kun je helpen?

Jacky wil zo graag snel geholpen worden dat ze zelf een praktijk gevonden heeft die haar kan helpen en geen wachtlijst heeft.

Het gaat om een snelle behandeling bij een klinisch psycholoog die niet op contractbasis werkt voor de zorgverzekering. Helaas kan ze die kosten alleen zelf echt niet betalen.

Wat is er nodig?

Een behandeling van 16 sessies a €150,- met een totaal bedrag van €2400,-

Help je mee?

Jouw donatie gaat voor 100% naar de financiering van deze therapie. 

hart met oog zonder achtergrond

Help jij mee om Jayden weer snel thuis te krijgen?

Steun met een donatie! Of misschien wil jouw bedrijf of organisatie helpen door te sponsoren? Alle hulp is welkom! 

Steun direct met een donatie Neem contact op

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.