Skip links
Kerstactie afgelopen

Geef of doneer een kerstpakket voor een kwetsbaar kind

UPDATE Maandag 19 december

Vandaag hebben we dankzij al jullie steun en donaties meer dan 100(!) pakketten afgeleverd. Geweldig! <3

Hulpverleners van Enver en Jeugdformaat gaan de pakketten de komende dagen langsbrengen bij gezinnen, zodat zij ze voor de kerst in huis hebben.

Een pakket inleveren kan nu dus niet meer, een donatie is natuurlijk nog wel altijd welkom, die kunnen we goed gebruiken voor een volgende actie of om een kwetsbaar kind direct te helpen.

Voor de meeste gezinnen zijn de kerstdagen een gezellige periode. Samen de kerstboom optuigen, het huis versieren en nadenken over het kerstmenu.

Maar bij een groeiende groep gezinnen met geldproblemen zorgt deze periode juist voor stress.

Wij willen deze kwetsbare kinderen en gezinnen samen met jou een hart onder de riem steken, met een feestelijk kerstpakket. Zodat ook zij gezellig samen kunnen genieten met de kerst.

Help je mee? Een klein gebaar kan een groot verschil maken.

Ik maak een pakket
Ik steun met een donatie

Waarom is jouw steun nodig?

Voor de meeste gezinnen is de kerstperiode een tijd om naar uit te kijken. Maar voor gezinnen die het financieel niet breed hebben is deze periode niet zo makkelijk.

1 op de 13 kinderen in Nederland groeit inmiddels op in armoede. En dat aantal is dit jaar in ons land helaas flink aan het groeien. Steeds meer gezinnen komen in de knel.

Als het thuis niet zo lekker gaat en je door geldproblemen maar net de eindjes aan elkaar kan knopen, dan zijn de feestdagen best ingewikkeld. De noodzakelijke boodschappen zijn dan al een hele opgave.

Wij willen de kinderen in deze gezinnen heel graag samen met jou een hele fijne kerst wensen. Het gaat echt om die kinderen van wie de ouders in financiële nood zitten en zich echt geen extraatjes kunnen veroorloven.

Zelf maken of doneren

Zelf maken
Jij stelt een kerstpakket samen voor een gezin en brengt dit pakket (voor maandag 19 dec) bij ons langs op een van de inzamelpunten in de regio Den Haag of Rotterdam.

Wij zorgen ervoor dat jouw pakket voor de kerst bij een gezin terechtkomt dat dit steuntje héél goed kan gebruiken.

Steunen met een donatie
Geen tijd om zelf een pakket samen te stellen, maar toch onze actie steunen? Dat kan met een directe donatie. Met jouw bijdrage zorgen wij voor een feestelijk pakket.

We organiseren deze actie in Zuid-Holland, samen met jeugdzorgorganisaties Jeugdformaat en Enver. Hun hulpverleners weten namelijk als geen ander welke gezinnen nu dat extraatje heel goed kunnen gebruiken.

Het zou fantastisch zijn om hen vanuit de kerstgedachte een gezellig kerstpakket te geven. Zo geven we deze kinderen en jongeren een boost, en het is een mooi gebaar voor een fijne kerst met het hele gezin.

hart met oog zonder achtergrond

Doe je mee?

Geef jij deze kinderen en jongeren een fijne kerst samen met jouw vrienden, familie, buren of collega’s?

Laat je gegevens achter via de button hieronder, dan ontvang je per mail meer info met tips over het samenstellen van het pakket en natuurlijk waar je hem kunt langsbrengen!

Maak een pakket Steun met een donatie

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.