Skip links

Maatjesoproepen

Hier vind je een overzicht van al onze maatjesoproepen.

Mentormaatje gezocht

Sommige kinderen staan in Nederland al met 10-0 achter. Door hun thuissituatie krijgen ze niet dezelfde kansen als leeftijdsgenootjes. Voor deze kwetsbare kinderen is de overstap naar het Voortgezet Onderwijs extra lastig. Jij kunt als Mentormaatje voor zo’n kind hét verschil maken.

Jazon (6) zoekt taalmaatje in Leiden

Jazon (6) durft niet zo goed contact te maken met andere kinderen omdat hij moeite heeft met de Nederlandse taal. Help jij Jazon spelenderwijs met de taal te oefenen, zodat hij meer zelfvertrouwen krijgt en vriendjes kan maken?

Pubermeiden zoeken maatje

Er zijn steeds meer jonge meiden die zich eenzaam voelen. Ze missen sociaal contact en hebben vaak weinig zelfvertrouwen. Wij zoeken jonge vrouwen die als maatje zo’n pubermeid uit Zoetermeer, Lansingerland of Pijnacker-Nootdorp een steuntje willen geven.

Zayd (11) zoekt een maatje in Rijswijk

Zayd (11) is een paar maanden geleden verhuisd naar Rijswijk. Hij kent daar nog niemand en is veel alleen. We zoeken voor hem een maatje die het leuk vindt om samen Rijswijk te ontdekken. En die vooral ook lekker met hem wil lachen en kletsen. 

Blijf op de hoogte van nieuwe oproepen

Laat je gegevens achter, dan ontvang je een e-mail als er een nieuwe oproep is. Samen kunnen we deze kwetsbare groep een handje helpen!

Ja, hou me op de hoogte

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!
Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.