Skip links
Match: we hebben een fotograaf en stylist gevonden die Mya gaat verrassen

Gezocht: Fotograaf + stylist die Mya (16) laten zien hoe sterk en mooi ze is

UPDATE:

Super leuk! We hebben een aantal mooie reacties ontvangen van verschillende fotografen en stylisten. Echt te gek!
Inmiddels hebben we ook een keuze gemaakt en gaan we Mya flink verrassen en in het zonnetje zetten!
Reageren is op dit moment niet meer nodig.

———————————————————————-

Mya (16) heeft de mooiste ogen en de gulste lach, maar die probeert ze meestal te verbergen, uit zelfbescherming. 

Door alles wat ze in haar jonge leven heeft meegemaakt denkt ze dat ze niet goed genoeg is. Haar angst om afgewezen te worden maakt dat ze het moeilijk vindt om ergens vol voor te gaan.

In juni wordt Mya 17 jaar en wij willen haar een bijzonder en symbolisch cadeau geven: een professionele fotoshoot om haar te laten zien hoe mooi en sterk ze is. Zodat ze met meer zelfvertrouwen naar de toekomst kan kijken. 

Zodat ze durft te ontdekken wie ze is en het aandurft om groter te gaan dromen. Help jij om Mya die boost in haar zelfvertrouwen te geven?

Ja, ik wil helpen

Telkens opnieuw beginnen

Mya is erg onzeker. Haar zelfvertrouwen is heel laag door alle heftige dingen die ze in haar leven al heeft meegemaakt.

Mya groeide op in Afrika bij haar opa en oma en kwam op haar zevende naar Nederland om bij haar moeder en drie broertjes te gaan wonen.

Helaas ging het thuis niet goed. Ze werd op haar tiende uit huis geplaatst. Vanaf dat moment heeft ze veel meegemaakt en op veel verschillende plekken gewoond. Telkens moest ze weer ergens in haar eentje opnieuw beginnen. 

Inmiddels woont ze op een opvanglocatie bij Jeugdformaat in Den Haag en probeert ze het beste ervan te maken. Haar moeder is verhuisd naar het buitenland en het contact met haar is verbroken. Ook haar broertjes ziet ze niet meer en die mist ze vreselijk. Ze heeft weinig mensen om haar heen om op terug te vallen.

Omdat zij het waard is om gezien te worden

Mya is opgegroeid tot een mooie en slimme dame, met een prachtige lach. Rechtvaardigheid vindt ze heel erg belangrijk en ondanks alles wat ze heeft meegemaakt is ze vastberaden er iets van te maken.

Over een paar weken wordt ze 17. Het is voor haar ontzettend belangrijk dat ze in zichzelf gaat geloven. Zodat ze straks goed op haar eigen benen kan staan en keuzes leert maken in haar eigen belang.

Daarom willen wij haar dit symbolische cadeau geven. Als start van het laatste jaar voordat de maatschappij verwacht dat zij volwassen is en doet.

Help je mee?!

Wie zoeken we?

We zoeken een ervaren professionele fotograaf en stylist in regio Zuid-Holland die ons willen helpen om Mya een boost te geven. Door samen een paar prachtige beelden te maken van dit meisje met een hart van goud.

Mya is halverwege juni jarig, daarom zou het natuurlijk super zijn als een fotoshoot ook halverwege of in juni kan plaatsvinden.

Wat krijg jij er voor terug?

Een boost voor Mya = een boost voor jezelf. Want goed doen voelt goed!

Met jouw inzet maak je concreet verschil voor een kwetsbaar kind. Dat geeft zin én energie!

We zetten niet alleen Mya in het zonnetje, maar natuurlijk ook jou als fotograaf / stylist en vooral als supporter!

hart met oog zonder achtergrond

Geef jij Mya een cadeau om nooit te vergeten?

Ben jij fotograaf of stylist en wil jij ons helpen om Mya een geweldig verjaardagscadeau te geven?! Laat je gegevens achter via de button hieronder. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Ja, ik wil helpen

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.