Skip links
Naaimachine gevonden

Gezocht: Naaimachine voor het maken van kinderknuffels

UPDATE 17/4/23

Yes! We hebben inmiddels een naaimachine gevonden voor Saskia. Super, want nu kan zij weer volop aan de slag voor de kinderen op de daghulp. Dankjewel voor het delen en meezoeken!

Jeugdhulpverlener Saskia is op zoek naar een naaimachine.

Zij is namelijk heel handig en maakt zelf speciale knuffels voor de kinderen in de hulpverlening. Hoe leuk is dat?

Maar helaas is de naaimachine kapot en er is geen budget om een nieuwe aan te schaffen.

Kun jij haar helpen aan een goede nieuwe (of tweedehands) machine?

Extra aandacht

Als kind kan een knuffel je beste vriend zijn, toch? Tegelijkertijd speelt een knuffel een hele belangrijke rol in de emotionele ontwikkeling.

Hulpverlener Saskia van jeugdhulporganisatie Cardea in Leiden, geeft hulp aan kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud voor wie de stap naar het regulier onderwijs te groot is.

Dit zijn kinderen met vaak complexe problematiek. Bijvoorbeeld problemen in de ontwikkeling, met contact maken of gedragsproblemen. Cardea biedt deze kinderen een-op-een aandacht in de combinatie van zorg en onderwijs.

Saskia: “We maken regelmatig zelf knuffels en soms ook ander lesmateriaal; verzwaring van knuffels, knuffels die bij een boekje horen maar ook slingers of onderdelen voor een knutsel lesje (lappenpopjes die troost kunnen bieden). En dat werkt heel goed.”

Wij gunnen deze kinderen natuurlijk allemaal zo’n knuffel van hulpverlener Saskia. En daarom willen wij graag een nieuwe (tweedehands) naaimachine regelen. Help je mee?

Het hoeft natuurlijk geen hele nieuwe naaimachine te zijn. Als deze nog maar goed werkt en nog even meegaat.

Wil jij helpen?

Heb jij thuis misschien nog een naaimachine staan die je niet meer gebruikt? Of ken je iemand die er nog eentje heeft staan en deze graag wil doneren?

Laat even je gegevens achter via de button hieronder!

Ja, ik wil helpen

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.