Skip links
Nathan krijgt een nieuwe fiets

Help mee: een fiets voor Nathan (13)

Nathan deed altijd alles op de fiets, totdat deze vorige week werd gestolen. Zijn pleegouders hebben helaas niet het geld om een nieuwe voor hem te kopen.

Wij gunnen hem die nieuwe fiets, help je mee om deze voor hem te regelen?

UPDATE

‘Helemaal gaaf!’

Kijk Nathan (13) eens shinen met zijn nieuwe ride 🚲. Geregeld dankzij de steun van onze vrienden ❤!

Nathan deed altijd alles op de fiets, totdat deze werd gestolen. Zijn pleegouders hadden niet de middelen om een nieuwe voor hem te kopen.

Daarom kwamen wij in actie en regelden dankzij onze vrienden pijlsnel een supermooie en solide nieuwe ride. In Nathan’s eigen worden: ‘Heel cool en helemaal gaaf’!

Samen met jou willen wij meer jongeren en kinderen zoals Nathan helpen. Kwetsbare kinderen met concrete hulpvragen die tussen wal en schip vallen.

Samen kunnen we heel veel betekenen. Help je mee?! Join ub!

Waarom is jouw hulp nodig?

Nathan (13) woont in een pleeggezin in Delft en zit in het eerste jaar van de middelbare school. 

Nu zijn fiets is gestolen moet hij alles lopend doen en dat kost veel tijd. Hij kan niet makkelijk meer naar zijn vrienden toe na school. Maar ook niet meer langs zijn vader, want daar kon hij op de fiets af en toe even langsgaan.

Nathan wil graag sparen voor een nieuwe fiets maar hij heeft niet veel geld om opzij te leggen. Het pleeggezin heeft het financieel niet breed en een nieuwe fiets kunnen zij niet betalen. 

Voor zijn vorige fiets had hij zelf gespaard en had zijn pleegmoeder een bijdrage van de pleegzorgvergoeding bijgelegd.

Helaas kan zijn pleegmoeder niet nog een keer een bijdrage bijleggen. Daarom willen wij samen met jou helpen!

Over Nathan

Nathan is een lieve en rustige jongen. Hij woont sinds zijn negende bij zijn oma. Niet zijn echte oma, maar zo noemt hij zijn pleegmoeder. Ze kunnen het goed vinden samen en Nathan helpt haar met allerlei klusjes zoals boodschappen doen. Daar is pleegmoeder heel blij mee, want het is best druk in huis met drie pleegkinderen.

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.