Skip links

Onze oproepen en acties

Ub! is van start! De komende tijd delen we hier nieuwe oproepen en acties. Welke ub! past bij jou? Kijk hieronder hoe jij een kwetsbaar kind of jongere kunt helpen.

Mentormaatje gezocht

Sommige kinderen staan in Nederland al met 10-0 achter. Door hun thuissituatie krijgen ze niet dezelfde kansen als leeftijdsgenootjes. Voor deze kwetsbare kinderen is de overstap naar het Voortgezet Onderwijs extra lastig. Jij kunt als Mentormaatje voor zo’n kind hét verschil maken.

Jazon (6) zoekt taalmaatje in Leiden

Jazon (6) durft niet zo goed contact te maken met andere kinderen omdat hij moeite heeft met de Nederlandse taal. Help jij Jazon spelenderwijs met de taal te oefenen, zodat hij meer zelfvertrouwen krijgt en vriendjes kan maken?

Pubermeiden zoeken maatje

Er zijn steeds meer jonge meiden die zich eenzaam voelen. Ze missen sociaal contact en hebben vaak weinig zelfvertrouwen. Wij zoeken jonge vrouwen die als maatje zo’n pubermeid uit Zoetermeer, Lansingerland of Pijnacker-Nootdorp een steuntje willen geven.

Help mee: zwemles voor Guus (11)

Guus (11) wil heel graag zijn zwemdiploma halen. Daar heeft hij net iets meer hulp bij nodig en dat kunnen zijn pleeggezin en moeder helaas niet betalen. Wij willen graag samen met jou helpen, zodat Guus straks veilig kan zwemmen. Doe je mee?

David (18) zoekt een kamer met aandacht

David (18) is dringend op zoek naar een plek om te wonen. Het liefst in Alphen aan den Rijn omdat hij daar voetbalt en een bijbaantje heeft. Hij wil heel graag een kamer huren bij iemand die hem af en toe een steuntje kan geven.

Help mee: een fiets voor Nathan (13)

Nathan deed altijd alles op de fiets, totdat deze vorige week werd gestolen. Zijn pleegouders hebben helaas niet het geld om een nieuwe voor hem te kopen. Wij gunnen hem die nieuwe fiets, help je mee om deze voor hem te regelen?

Zayd (11) zoekt een maatje in Rijswijk

Zayd (11) is een paar maanden geleden verhuisd naar Rijswijk. Hij kent daar nog niemand en is veel alleen. We zoeken voor hem een maatje die het leuk vindt om samen Rijswijk te ontdekken. En die vooral ook lekker met hem wil lachen en kletsen. 

Sam (20) zoekt een kamer met aandacht

Sam zoekt met spoed een plek om te wonen in (omgeving) Leiden. Hij wil heel graag een kamer huren bij iemand die hem af en toe een steuntje kan geven. Heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een boost willen geven aan een kwetsbaar kind in Zuid Holland. Een klein gebaar maakt al een groot verschil. Doe je mee? 

Schrijf je in via de button hieronder en ontvang onze ubdates in je mail. Zo mis je niets!

Via de ubdates en onze socials kun je onze oproepen en acties volgen. Concrete manieren waarop jij kunt helpen.

Zie je een oproep of actie die bij je past? Kies jouw ub! en geef een kind én jezelf een boost.

Join ub!

kleine moeite.
groot verschil.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.