Skip links

Onze oproepen en acties

Welke ub! past bij jou? Kijk hieronder hoe jij een kwetsbaar kind of jongere kunt helpen.

meisje maakt huiswerk

Mentormaatje gezocht

Sommige kinderen staan in Nederland al met 10-0 achter. Door hun thuissituatie krijgen ze niet dezelfde kansen als leeftijdsgenootjes. Voor deze kwetsbare kinderen is de overstap naar het Voortgezet Onderwijs extra lastig. Jij kunt als Mentormaatje voor zo’n kind hét verschil maken.

ik zoek een pleeggezin in Rotterdam

Veilig thuis gezocht in Rotterdam en omgeving

Als er thuis geen veilige plek is, dan is het voor een kind soms beter om (tijdelijk) ergens anders te wonen. Maar waar ga je als kind dan heen? Als pleegouder kun jij het verschil maken door dat veilige thuis te bieden. En dat is hard nodig! Open jij je wereld voor zo’n kind? Want ieder kind verdient een thuis om veilig op te groeien.

Foto van meisje die aan het tekenen is

Nadia (9) zoekt een taalmaatje in Noordwijk e.o.

Nadia (9) maakt zich veel zorgen over haar moeder in Irak. Ze heeft moeite met concentreren en met het leren van de Nederlandse taal. Wij zoeken voor haar een taalmaatje die af en toe wat leuks met haar kan gaan doen. Zodat ze even onbezorgd kind kan zijn en ondertussen kan oefenen met de taal. Win-win!

foto van jongen die op de trap staat

Alan (17) zoekt een taalmaatje in Den Haag

Alan (17) is drie jaar geleden gevlucht uit Afghanistan. Hij worstelt met de taal en hij heeft hier nog geen vrienden. Dat is best eenzaam. Geef jij zijn zelfvertrouwen een boost door af en toe samen wat leuks te gaan doen?! Maak jij het verschil voor Alan?

Ella heeft een maatje gevonden

Ella (4) zoekt een maatje in Zoetermeer

Het is bij Ella (4) onrustig thuis en ze merkt dat haar moeder minder vaak met haar kan spelen. Ella krijgt nu niet de aandacht die ze verdient.
Haar moeder heeft een herseninfarct gehad en heeft het best zwaar met de zorg voor Ella en haar puberzoon. Maak jij het verschil voor Ella?

We hebben heel veel vakantiemaatjes gevonden

Vakantiemaatjes gezocht

Zorg jij als vakantiemaatje straks voor een onvergetelijke zomer voor een kwetsbaar kind? Een grote groep kinderen in Zuid-Holland kan deze zomer niet op vakantie of een leuk dagje weg. Heb jij deze zomer tijd en zin om het verschil te maken voor een kwetsbaar kind?

Ivy heeft een maatje gevonden

Ivy (11) zoekt een mentormaatje in omgeving Lansingerland

Ivy is door alles wat ze heeft meegemaakt behoorlijk onzeker. Na de zomer gaat ze naar de brugklas. En dat is voor haar extra spannend. Ze kan voor steun hierbij niet terugvallen op haar ouders. Jij kunt voor Ivy hét verschil maken. Geef jij met een uurtje aandacht per week het zelfvertrouwen van Ivy een boost?

Rishaad heeft een maatje gevonden

Rishaad (10) zoekt een maatje in Delft

Rishaad (10) maakt zich zorgen over zijn moeder. En hij voelt zich soms best eenzaam, want vriendjes maken lukt nog niet zo goed. Wij zoeken voor hem een maatje die voor een positief voorbeeld wil zijn. Geef jij Rishaad een boost in zijn zelfvertrouwen?

hart met oog zonder achtergrond

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een boost willen geven aan een kwetsbaar kind in Zuid Holland. Een klein gebaar maakt al een groot verschil. Doe je mee? 

Schrijf je in via de button hieronder en ontvang onze ubdates in je mail. Zo mis je niets!

Via de ubdates en onze socials kun je onze oproepen en acties volgen. Concrete manieren waarop jij kunt helpen.

Zie je een oproep of actie die bij je past? Kies jouw ub! en geef een kind én jezelf een boost.

Join ub!

kleine moeite.
groot verschil.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.