Orlando zoekt een sportief maatje in Rotterdam

Orlando (10) zoekt een maatje in Rotterdam (Zuid)

UPDATE
Yes!! We hebben een match voor Orlando! 🙂  💕

Heel veel dank aan iedereen die heeft geholpen met zoeken.
Wil jij ook iets betekenen voor een kwetsbaar kind zoals Orlando? Hou dan onze oproepen in de gaten en meld je hier aan voor onze ubdates.

Orlando (10) is een ontzettend lieve jongen, die hard op zoek is naar wat positiviteit. Op school gaat het niet zo goed. Hij mist zijn vader enorm en thuis krijgt hij niet de aandacht die hij nodig heeft.

We gunnen Orlando een flinke boost in zijn zelfvertrouwen. Vind jij het leuk om af en toe met hem op pad te gaan en hem positieve een-op-een aandacht te geven?

Orlando mist zijn vader. Die is niet meer in beeld. Thuis woont hij met zijn Surinaamse moeder en zijn doofstomme zus (15). Die krijgt veel van de aandacht en en dat is niet altijd even makkelijk.

Op school heeft Orlando het moeilijk. Het botert niet goed met zijn juf,  waardoor hij niet graag naar school gaat. Hij heeft het gevoel alsof hij van alles de schuld krijgt.

De situatie thuis en op school geeft Orlando veel stress. Het zou hem enorm helpen als hij wat positieve aandacht krijgt. Door af en toe wat leuks te doen kan hij even ontspannen, waardoor hij lekkerder in zijn vel komt te zitten en zijn zelfvertrouwen groeit.

Wie is Orlando?

Orlando is een sportieve, vrolijke jongen met veel energie. Hij zit in groep 7 en houdt van voetbal, zwemmen, basketbal en karten.

Orlando is geïnteresseerd in veel dingen. Hij is erg lief en zorgzaam voor zijn zus. En hij is erg goed in gebarentaal door haar beperking.

Als hij later groot is, wil Orlando Youtuber worden of de politiek in. Maar: als hij een wens mocht doen, wil hij niet rijk worden, maar zijn familie gelukkig maken.

Hoe kun jij Orlando helpen?

Jij kunt Orlando al enorm helpen door samen leuke of leerzame dingen te doen, zodat hij even kan ontspannen. Met een beetje van jouw positieve aandacht gaat zijn zelfvertrouwen groeien.

Orlando zou het  bijvoorbeeld leuk vinden om samen lekker te voetballen of een keer golfen of boogschieten. Of misschien heb jij zelf wel een heel leuk idee!

1 keer per week of 1 keer in de 2 weken.

In overleg met elkaar. Bijvoorbeeld op woensdagmiddag of in het weekend.

* Is Rotterdam-Zuid te ver weg voor jou maar lijkt je het wel leuk om een maatje te worden? Reageer dan ook! Er zijn nog veel meer kinderen in Rotterdam waar we een maatje voor zoeken!

– Je woont in Rotterdam en vindt het leuk om lekker actief iets te ondernemen.

– Je bent sociaal en kunt goed luisteren.

ub! x B for You

Als maatje van Orlando word je vrijwilliger bij Stichting B for You in Rotterdam.

Een organisatie die zich inzet om de kansen van kinderen (6-16) te vergroten en te ontwikkelen. Dat doen zij samen met 150 vrijwilligers.

Coördinator Michael is een echte kei in het koppelen en begeleiden van maatjes en zoekt voor vrijwilligers naar de beste match.

Als vrijwilliger volg je vooraf een training. Voor alle vrijwilligers vraagt B for You ook een VOG aan (verklaring omtrent gedrag).

Een boost voor Orlando = een boost voor jezelf.

Met jouw inzet als maatje maak je concreet verschil voor een kwetsbare jongere. Dat geeft zin en energie!

Verder zorgt B for You voor:
– Themabijeenkomsten.
– 1 keer in het jaar een gezellige BBQ.
– Een feestelijk verjaardagfeestje op de verjaardag van B for You.

Maak jij concreet hét verschil voor Orlando?

Laat via de button hieronder je gegevens achter. Dan neemt Michael van B for You zo snel mogelijk contact met je op om verder te praten!