Skip links

Doe mee met een project

Met jouw bedrijf of organisatie kun je meehelpen om kwetsbare kinderen en jongeren een extra zetje te geven in hun ontwikkeling. 

Zo kunnen zij hun zelfvertrouwen vergroten, nieuwe dingen leren, talenten ontdekken en hun wereldbeeld verruimen. Dingen die voor kwetsbare kinderen erg belangrijk zijn, maar allesbehalve vanzelfsprekend.

Neem contact op

Onze projecten

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven en organisaties die onze projecten willen steunen. Hoe meer steun, hoe meer kinderen we kunnen helpen. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee!

Jongetje die aan het klimmen is

Level ub

Vergroot de wereld van kwetsbare kinderen 

Sommige kinderen kunnen door hun thuissituatie niet veel nieuwe ervaringen opdoen. Ze weten vaak niet wat er allemaal mogelijk is.

Organiseer samen met ons voor deze kinderen een inspirerende of uitdagende activiteit die hun wereld vergroot en hun verborgen talenten laat ontdekken.

Maatje voor 1 dag

Maatje voor 1 dag

Win-win-win

Geef jouw medewerkers de kans om eenmalig met een maatjeskoppel een dagje op stap te gaan. Jouw medewerker bezorgt zo een jongere een fantastische dag EN maakt kennis met een hele waardevolle vorm van vrijwilligerswerk.

Inzamelen voor de kerst

In actie

Geef kinderen in armoede een extra steuntje

Doe mee met een van onze inzamelacties voor kinderen in armoede. Samen geven we deze kwetsbare groep een hart een heel concreet extra steuntje.

Van een goedgevuld kerstpakket of een nieuw bordspel tot een prachtig kinderboek. Help ons mee inzamelen of zet zelf een actie op!

heb je zelf een idee?

Pitch je eigen idee

Jouw eigen project?!

Heb je zelf een idee over hoe jij met je bedrijf deze kwetsbare groep zou willen helpen? Kom maar op. We denken heel graag met je mee!

Jongen aan het schommelen

Leef je uit!

Laat kwetsbare kinderen een dagje onbezorgd kind zijn

Organiseer een event waarbij kinderen en jongeren weer even onbezorgd plezier kunnen hebben.

Lol staat voorop, vrienden worden gemaakt en de stress verdwijnt even naar de achtergrond.

Contact

Samen de mogelijkheden verkennen?

Wij werken graag samen met partners die zich ook willen inzetten voor kinderen in kwetsbare situaties. De invulling van die samenwerking kan op veel verschillende manieren. Leuk om hierover een keer samen te sparren?

Laat je gegevens achter
IMG_20210124_113716_Bokeh
Jolanda Slot
Oprichter en bestuurslid ub!
jolanda@stichtingub.nl
06 52654255
Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.