Skip links

goed doen
voelt goed

Steun kwetsbare kinderen met jouw bedrijf

1 op de 13 kinderen groeit op
in armoede.

En 1 op de 12 kinderen in Nederland heeft problemen thuis.
Samen kunnen we een positieve impact maken voor deze kinderen.

Doe je mee? We gaan graag met je in gesprek!

Ons verhaal
Contact
Zo kun jij helpen

Financiële middelen en mankracht

Dankzij onze donateurs, vrijwilligers en partners maken we samen het verschil voor kwetsbare kinderen in Nederland. Ub! steunen kan op verschillende manieren. 

Doe met je bedrijf mee met een project.

Doe mee met een project

Organiseer samen met ons een activiteit of evenement om hun zelfvertrouwen te vergroten, nieuwe dingen te leren, talenten te ontdekken en hun wereldbeeld te verruimen.

Lees meer

Jongetje die uit het raam kijkt

Steun met een donatie

Om de continuïteit van onze stichting te waarborgen zijn we afhankelijk van sponsoren. Met jouw bijdrage kunnen we het verschil blijven maken voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Lees meer

Met jouw medewerkers in actie

Jouw medewerkers in actie

Bied jouw medewerkers, eenmalig of vaker, de kans om kwetsbare kinderen te steunen. Een eigen actie opzetten of meehelpen bij een bestaand project? Er is veel mogelijk!

Lees meer

Wat krijg je er voor terug?

Goed doen doet goed. Want een ander helpen
helpt ook jezelf!

Als je onze partner wordt, help je jongeren aan betere toekomstkansen.
Ieder bedrijf en iedere organisatie kan iets doen: van een klein tot een groot gebaar.We hebben concrete projecten die je kunt steunen en waar jouw medewerkers aan mee kunnen doen. Of we maken de invulling van MVO of SROI voor jouw bedrijf concreet. Op maat, lokaal en direct.

Als partner van ub! zetten jij en je medewerkers zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland. Dat zorgt voor gezamenlijke trots en betrokkenheid. En die maatschappelijke betrokkenheid straalt ook weer uit naar jouw klanten.
Wie goed doet, goed ontmoet.

Ub! gelooft in de kracht van verbinding met bedrijven. Als partner van ub! kom je bij een gewaardeerd netwerk van gelijkgestemde ondernemers. We houden je op de hoogte van relevant nieuws en nodigen je uit voor onze jaarlijkse (netwerk)bijeenkomst. 

We maken een mooi ervaringsverhaal of interview waarmee we jouw bedrijf in de spotlight zetten. Dat doen we op onze website maar ook op onze socials. En we sturen je regelmatig resultaten door die je kunt delen met stakeholders. Daarmee kun je uitdragen dat jij je maatschappelijk inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Onze impact

750

Kinderen geholpen

650

Vrijwilligers in actie

18

Samenwerkingspartners

7

Bedrijven

Contact

Samen de mogelijkheden verkennen?

Wij werken graag samen met partners die zich ook willen inzetten voor kinderen in kwetsbare situaties. De invulling van die samenwerking kan op veel verschillende manieren. Leuk om hierover een keer samen te sparren?

Laat je gegevens achter
IMG_20210124_113716_Bokeh
Jolanda Slot
Oprichter en bestuurslid ub!
Partners en vrienden

ub! = samen verschil maken

Ook samenwerken met ub!? Neem contact op via hallo@stichtingub.nl

logo Jong Perspectief
logo Vitalis maatjes
Logo Kamers met Aandacht
Logo Stichting Wind mee
Logo Uijthoven
Logo Dear Dan & Friends
Logo Maes notraissen


= een boost voor een kind.kleine moeite. groot verschil.goed doen voelt goed.samen hét verschil maken.

Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.