Skip links

Steun met een donatie

Soms vraagt de situatie van een kind of jongere om een snelle oplossing. Er is dan ook geen tijd om op zoek te gaan naar een vrijwilliger die kan helpen of andere financiering. Op dit soort momenten biedt onze donatiepot uitkomst en kunnen we heel snel in actie komen.

Help je mee om de problemen van deze kwetsbare kinderen snel op te lossen? We zijn blij met iedere bijdrage!

Doneer nu

Snelle steun

De meeste hulpvragen delen wij met jullie in de vorm van een oproep. Maar soms komt er een spoedvraag binnen. Het is dan nodig om heel snel te kunnen handelen. Daar gebruiken wij onze donatiepot voor.

Dat beoordelen we samen met de hulpverlener van wie we de vraag krijgen. Het gaat dan vaak om een situatie die heel praktisch een probleem vormt.

Bijvoorbeeld als er geen geld is voor boodschappen, als een jongere geen bed of matras heeft om op te slapen of geen fiets heeft om mee naar werk te kunnen.

Ieder bedrag is welkom

Iedere euro die ub! mag ontvangen van donateurs voor de donatiepot gaat voor 100% en direct naar steun voor kwetsbare kinderen die in knel zitten.

We zijn blij met iedere bijdrage. Met jouw donatie geef je kinderen die het niet makkelijk hebben een steuntje in de rug. Online doneren gaat snel en eenvoudig.

Ja, ik help en geef
Voorbeelden

Dankzij jullie steun

Deze kinderen en jongeren konden we direct helpen dankzij donaties.

wake ub!open ub!join ub!

Over ub!

Wij willen meer mensen zoals jij en ik in actie laten komen om kwetsbare kinderen te helpen. Jouw steun is onmisbaar!

Ub! maakt daarom helpen voor jou of jouw bedrijf heel simpel, praktisch en concreet.

Of het nu eenmalig is of voor vaker. Iets tastbaars, een ervaring of in de vorm van tijd. Iedereen kan iets doen. Dus geef een kind én jezelf een boost. Want goed doen voelt goed!

lees meer over ub!
Om jou de best mogelijke ervaring op onze website te geven, maken we gebruik van cookies. Je privacy komt op de eerste plaats. Lees hier meer over in ons Privacy- en cookie beleid.